NOSA

Nosa

Nosa, 1/3e van de groep Zo Moeilijk. Nadat ze stopten met Zo Moeilijk kwam Nosa met zijn solo album ‘NOVI’ volledig geproduceerd door NIKES. Een album feat. Duvel, Rosa Ana en ZOMO broeder Roscovitch. Keiharde bangers zoals ’70’s Kill’ en ‘Papa’ tot gevoelige tracks als ‘Post’ en ‘Zomer’. Het album werd uitgegeven in eigenbeheer in 2016. Vijf jaar later door tussenkomt van Waxcollector verscheen er een uitgave op vinyl bij de Rapwinkel. Binnen een paar dagen was hij uitverkocht.

In 2019 verscheen Nosa weer op het toneel met Fat Windjacks! Nosa kwam met de titel voor de debuutplaat CULT welke hij samen maakte met James, Tenhsun en producer Soulution. Daar bleef het niet bij, de naam CULT werd gebruikt als labelnaam voor alles wat deze heren uitbrengen. Er verscheen een fysiek magazine onder de naam CULT magazine, een officiële afspeellijst op Spotify onder de naam CULT en veel dope rappers en producers binnen de Nederlandse scene dragen de nieuwe naam met trots! Hieronder vallen in iedergeval alle leden van Rafting Goods waar Nosa ook onderdeel van is. In 2022 was Nosa te zien bij 101BARZ op een mega sessie met Rafting Goods.

In 2022 verscheen het album GOLDEN HOUR welke Nosa samen maakte met Rosa Ana. Het album werd volledig geproduceerd door Soulution. De mix en master werden verzorgd door beste vriend Nikes.

Nosa – Novi (LP) 2016

Spotify | I-Tunes

 

NOSA X ROSA ANA X SOULUTION – GOLDEN HOUR

Spotify | I-Tunes