NIEUWS

RAFTING GOODS BIJ 101BARZ

Alle leden van collectief Fat Windjacks zijn onderdeel van RAFTING GOODS. Een groep gelijkgestemden rappers en producers die vanuit een app-groep besloten met elkaar iets unieks neer te zetten binnen NL. Check de wintersessie hierboven. Van Soulution werden er 5 beats uitgekozen voor deze sessie.


SOULUTION – SOULBROTHERS feat ROELIE VUITTON, JAMES & NOSA

Het eerste wapenfeit van SOULUTION zijn producer album kwam begin dit jaar uit. De release was een groot succes en de streaming nummers schoten door het dak. De track is ook te vinden op de FINESSE mixtape van DutchRapCollector. Soulution laat weten dat zijn NL producer album later dit jaar zal verschijnen. Luister het nummer op SPOTIFY.


NOSA X ANDELDRUMS – DUALIST VINYL (uitverkocht)

Onlangs bracht NOSA zijn nieuwe album uit! Binnen no time waren de 100 exemplaren vinyl uitverkocht. Soulution schoot een video voor de track GERUST feat James.


CULT MAGAZINE No.02

Ons fysieke CULT MAGAZINE is terug. Deel 2 ‘HERE TO STAY’ is uit. Te koop in de store. Meer diepte interviews, meer bladzijdes, meer kwaliteit voor minder geld! Feat: STICKS, BERRY, Roelie Vuitton, Auke van ART12, THE PROOV, Bowie van Loon, MF DOOM, Tamara Spithorst, BLACK GOLD en meer. 60 pagina’s, coated glossy paperback omslag met rug. Speciale flip cover editie!


JAMES X SOULUTION – EERSTELINGEN VINYL

James x Soulution – Eerstelingen (Vinyl versie) uitgebracht en uitverkocht via Ashame.nl!  Binnenkort verkopen we de laatste exemplaren hier op de site.

Scroll Up